sushi swap coinmarketcap c20 cryptocurrency krypto portfolio building a cryptocurrency mining rig amazon cryptocurrency name
Restaurant Golden Blitz | Str. Razoare, nr. 32, S6, Bucuresti | Tel. 021 410 51 00

Golden Blitz te așteaptă în același loc, cu o nouă și fermecătoare ambianță, cu preparatele culinare care i-au adus gloria și noi delicatese special create pentru a duce povestea mai departe.

Despre Golden Blitz

Golden Blitz este recunoscut de gurmanzi drept restaurantul în care găsești cea mai bună mâncare românească. Și asta pentru că mâncarea nu înseamnă doar gust, ci și cultură, tradiție, poveștile purtate de secole în rețete simple și savuroase. Pentru că acolo sunt rădăcinile noastre gastronomice: în gustarea țărănească, în fasolea bătută, în bulz, în salata de vinete și zacusca cea cu de toate, în ciorbele acrite cu borș – de potroace sau de fasole cu afumătură – sau în ciorba de burtă dreasă cu gălbenuș de ou și smântână, în creierul măcelăresc și tochitura bogată, în tocăniță și sarmale, în saramura de crap, mititei sau în bureții de pădure cu mujdei de usturoi. N-am lăsat nimic deoparte din tot ceea ce îi poate face pe români să se înveselească și să se bucure de viață.